Finns det någon säker vinststrategi i roulette?

Vem har inte drömt om att kamma hem storkovan på roulette? Det finns många spelare som tror att hemligheten till att vinna finns någonstans där ute på nätet och att någon sitter på något helt oslagbart system som genererar drömvinst efter drömvinst. Tyvärr är det så att roulette styrs av slumpen, precis som de allra flesta casinospel och det finns ingen hemlig formel som kommer tala om var kulan kommer landa nästa gång.

Så, finns det verkligen ingen möjlighet att bättra på sina vinstchanser? Svaret på detta är både ja, och nej. Det finns ett flertal olika strategier som utformats av spelare genom åren. Ett sådant är det som kallas för martingale. Denna strategi går ut på att du, varje gång du förlorar, dubblar din insats tills dess att du vinner. Efter en vinst återgår du sedan till det första budet du lade och börjar om från början. Rent teoretiskt ska detta göra så att vinsterna täcker de förluster du gjort. Men det är en riskabel strategi eftersom du faktiskt kan förlora alla dina tillgångar innan du vunnit en enda gång.

Ett gott råd är att istället välja rouletter som exempelvis European Roulette eller Single zero roulette. Dessa spel brukar tillhandahållas av de allra flesta spelsajter och det finns sidor på nätet som specialiserat sig på att recensera roulettspel så att du slipper leta på egen hand. För riktigt stora vinster, i miljonkronorsklassen, ska du istället prova att spela roulette med progressiv jackpott. Det finns förstås inget som säger att du absolut kommer att vinna, men du har ändå chansen att kamma hem riktigt stora pengar, om du har tur.

Du kommer antagligen att då och då träffa på personer som påstår sig ha ett oslagbart system för vinster på roulette. Och påfallande ofta vill dessa sälja systemen till dig för en mindre, eller ibland större, slant. Tänk då på att det är ganska osannolikt att någon skulle sälja en sådan hemlighet till dig. Om de hade svaret skulle de antagligen använda det själva, i största hemlighet, och inte dela ut det till främlingar.